Advertisement

Bingöl Deprem Son Dakika / Son dakika deprem haberi Erzurum ve Bingöl'den geldi ... - Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu.

Bingöl Deprem Son Dakika / Son dakika deprem haberi Erzurum ve Bingöl'den geldi ... - Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu.. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor. Afad'ın açıkladığı son dakika verilerine göre; Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Son depremler: Bingöl'de şiddetli deprem! - Son dakika ...
Son depremler: Bingöl'de şiddetli deprem! - Son dakika ... from static.daktilo.com
Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. Saat 11.48'te meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından halk panikle kaynak: İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle.

Bingöl Son Dakika Deprem! Son Dakika Deprem Nerede Oldu ...
Bingöl Son Dakika Deprem! Son Dakika Deprem Nerede Oldu ... from static.daktilo.com
İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi. Depremin yerin 7,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı.

Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi.

Depremin derinliği 7.62 kilometre olarak ölçüldü. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe. Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi.

Son dakika… Bingöl'de korkutan deprem! Tunceli, Erzincan ...
Son dakika… Bingöl'de korkutan deprem! Tunceli, Erzincan ... from www.ozgurhaberci.com
Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin yerin 7,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır.

Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son dakika haberine göre, bingöl'de deprem oldu. Dün geceki depremin ardından bingöl'ün karlıova ilçesinde bir deprem daha meydana geldi! Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar